Vijesti

Konačno možemo igrati na frižiderima, a i Skyrim stiže uskoro

Nekad tek distopijska ideja s kojom smo se šalili, a danas samo realnost od koje nas dijeli tek odluka Microsofta da u svoj Game Pass ubaci The Elder Scrolls V: Skyrim. Brdo velikih igara već je moguće igrati u zavidnoj kvaliteti na frižiderima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, na frižiderima. Samsung ima pametne frižidere s tzv. Family Screen ekranom veličine 21.5″, a buduće da iste pokreće Android, bilo je samo pitanje vremena kada će netko pokrenuti streamanje igara s Xboxovog xClouda.

Toga se prvi sjetio ChillinwithTwisted420 s Youtubea koji je pokazao kako bez problema i u zavidnim performansama na frižideru igra Doom Eternal. Najbolji trenutak videa je kada, onako, ležerno u respawn pauzi otvori frižider i zgrabi limenku piva. San snova.

Odlično izgleda i Forza Horizon 4, kao i čitavo iskustvo igranja iz oblaka koje nam se čini prilično responzivno. A samo je pitanje dana kada će se memovi pretvoriti u stvarnost. Dajte nam Skyrim.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano