Vijesti

Konačno smo i to dočekali – velika PlayStation konferencija stiže u idući četvrtak

Napokon ili konačno je riječ koja najbolje opisuje našu reakciju kad smo vidjeli da je Sony konačno najavio PlayStation konferenciju koja će se održati idući četvrtak od 22 sata po našem vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđeno je da će konferencija u velikom djelu biti fokusirana na igre koje dolaze iz pera PlayStation studija, a u manjem dijelu vidjet ćemo na čemu rade i drugi studiji, no naglasit ćemo da je fokus na igrama PlayStation studija i na nadolazećim PS5 igrama.

Ovo je možda jedna od najzanimljivijih PlayStation prezentacija u zadnje vrijeme jer osim što smo sigurni da ćemo vidjeti novi gameplay za Horizon Forbidden West, drugo ništa ne znamo.

Možemo samo pretpostaviti da ćemo dobiti prvi prikaz multiplayer naslova na kojem radi Naughty Dog, a ne bi nas čudilo da bude najavljen i nekakav The Last Of Us Part II Director’s Cut za PS5.

Show će trajati oko 40 minuta i bit će u potpunosti fokusiran samo na igre. Sony je potvrdio da neće biti govora o novom PSVR.

Zaista jedva čekamo vidjeti na čemu je to Sony radio sve ovo vrijeme jer bili su jako, jako tihi. Nadamo se da je sve to bilo jedno veliko zatišje pred oluju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano