Vijesti

Konami obnovio Silent Hill trademark i vraća serijal u život? Moguće, ali teško!

Sve je u životu moguće osim drvene peći i još nekoliko stvari, pa je tako moguće i da Konami zaista radi na novom Silent Hillu. No, takvo nešto reći bilo bi prilično hrabro jer sve što je Konami napravio je obnovio trademark (zaštitio ime) u Kanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto je to Konami napravio?

Razlog je vrlo jednostavan. Konamiju trademark ističe za par mjeseci i logično je da ime Silent Hilla neće ostaviti nezaštićeno jer to bi značilo da ga i drugi mogu koristiti bez ikakve naknade Konamiju. Trademark su ona mala sitna TM slova koja vidite na velikim brandovima i sl.

Svima nama za sreću ponekad treba malo, pa se su igrači, ali i mediji već uzbudili da stiže novi Silent Hill. Mi bismo to voljeli više od svega, ali ne znamo koliko je to realno. Naravno da tržište želi novi Silent Hill, no nismo sigurni koliko Konami ima ideja za novi nastavak jer ako flopaju kao s MGS: Risingom navući će samo još veći bijes igrača koji ne mogu nikako oprostiti Konamiju razlaz s Hideo Kojimom koji je otac Metal Gear Solid serijala.

Konami jednostavno nema pravo na pogrešku sa Silent Hillom. Posebno kad znamo da je Kojima kao iz šale izbacio (za mnoge najbolju horor igru ove generacije) genijalni Silent Hill teaser u obliku P.T. igre, odnosno teasera.

Silent Hill teaser ste mogli prijeći za 15-20 minuta (ma i manje), ali je u tako kratkom periodu Kojima pokazao svu genijalnost koju posjeduje i potencijal koju jedna Sillent Hill igra može imati.

Od Konamija možda nitko ne očekuje da nadmaši P.T., već svi želimo pravu Silent Hill igru koju zaslužujemo. Možda na next-gen konzolama, jer ova generacija je pri kraju, a od igre nema ni traga, a ni glasa.

Čak bi za početak bili sretni s pravim SH 1 i 2 remakeom. Nešto što je primjerice Capcom napravio s RE2 Remakeom. S modernom grafikom, zvukom i kontrolama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano