Vijesti

Konami priznao da će eFootball na launchu zapravo biti demo…!

Već smo nekoliko puta izrazili zabrinutost što nasljednik PES-a, eFootball ide u besplatne vode jer koliko je to odlično za većinu igrača koji ne mogu kupiti igru, toliko je sad već jasno da će eFootball biti jako čudno iskustvo igranja u prvih nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konami je jučer na Twitteru potvrdio da će launch verzija igre koja dolazi u ranu jesen, biti više demo nego prava igra. Dakle, u igri će biti svega nekoliko modeova, a većina bitnih modeova poput Master League doći će tek kasnije kao premium DLC što znači da će se plaćati.

Dakle, još uvijek nije poznato što će zapravo biti ubačeno u igru na launchu, no čini nam se da će to biti u najbolju ruku osnovne stvari kao što su offline kick-off mečevi i bazični online mečevi. Čak će hrpa ekipa biti naknadno dodana i neće biti odmah u igri.

Pozitivno je što su iz Konamija potvrdili da grafika neće patiti zbog činjenice da ćemo eFootball moći igrati i na mobielu, a cross-play će imati mnogobrojne filtere, a kako nam se čini, isti će biti opcionalan.

Ako je istina da će igra konačno imati dedicated servere, mogao bi to biti veliki iskorak prema kvalitetnijem online igranju. No i dalje ostaje pitanje što ćemo mi to zapravo igrati i koliko ćemo plaćati modeove koje želimo igrati. Igrače najviše zanima kada i po kojoj cijeni dolazi Master Liga, no Konami na to pitanje nije dao konkretan odgovor.

eFootball nam se čini baš kao veliki free to play rizik i mislimo da postoje samo dva scenarija – ili će to biti najbolji potez ikada ili će ovakav model jako brzo i neslavno propasti. Vidjet ćemo na jesen ili zimu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano