Vijesti

Konami škrtari na razvoju MGS 3 remakea

Upitan od strane fanova, originalni Snakeov glas David Hayter otkrio je kako ga nitko iz Konamija nije kontaktirao za snimanje Metal Gear Solida 3: Snake Eatera. Potom je Konami potvrdio kako će u remakeu sudjelovati originalna postava glumaca, ali ne kako biste mislili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, za potrebe remakea Konami će iskoristiti originalno snimljene linije teksta od prije 20 godina potvrđeno je The Vergeu. Što sugerira kako neće biti nikakvih promjena po pitanju priče u odnosu na original, ali ni novog sadržaja. Neke glasine išle su u smjeru potencijalnih dodatnih misija, ali bez nasnimavanja novih linija za Naked Snakea to neće ići.

Ako se Konami ne predomisli, David Hayter, Lori Allan Jim Piddock, Neil Ross, Heather Halley i drugi glumci neće se vraćati u studio. Međutim, kvaliteta zvuka nebi trebala, fanovi se nadaju, kaskati za modernim vizualima, jer još početkom 2000-ih Kojima je koristio profesionalni studij za potrebe MGS-a 3. Za razliku od originalnog Metal Gear Solida za PS1 kojeg je Hayter inicijalno snimao na amaterskoj opremi kod kuće, pa se za kasnija izdanja javila potreba za profesionalnijom izvedbom.

Tzv. Metal Gear Solid Delta u razvoju je kod Konamija, asistira mu singapurski Virtuos studio, a izlazak se planira negdje u 2024.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano