Vijesti

Konami trola igrače najavom novog Silent Hilla

Motaj kablove, gasi internet, jer Konami je potvrdio novi/stari Silent Hill. Ili ipak nije…?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovakvim trenucima, drago mi je da najveći trol gaming industrije više nije u Konamiju (iako teoretičari zavjera više ni u to ne vjeruju te se špekulira spektakularno pomirenje), jer situacija koja se događa sa Silent Hillom zadnje vrijeme podsjeća na njegove najuvrnutije trolerske inspiracije.

Već smo pisali kako se sumnja da je misteriozna igra Abandoned u biti novi Silent Hill na kojemu radi upravo Hideo Kojima. Sam Kojima s vremena na vrijeme trola i hinta da radi upravo na igri iz Silent Hill serijala.

No Konami se do sada se nije oglašavao po tom pitanju. Sve do danas…

Na službenom Twitteru Konamijeve online trgovine u ranim japanskim satima osvanuo misteriozni tvit s dobro poznatim Pyramid Headom uz natpis COMING SOON… Fanovi serijala se vesele, jer Konami je upravo potvrdio dolazak novog Silent Hilla. Ili povratak starog. Nešto! Što god bilo, Silent Hill igra dolazi.

Nakon prvotnog oduševljenja, u oko upadaju dva detalja, koja na moment ruši snove. “Najava” je objavljena na Twitteru Konamijeve online trgovine, ne na glavnom Konamijevom Twiteru. Također, u desnom donjem kutu stoji logo Konamijeve službene online trgovine. Dva tri klika kasnije brzim pregledom iste uviđam da se u trgovini ne prodaju igre, već gaming odjeća, posteri i ostale gaming sitnice. Također primjećujem da od svih Konamijevih brendova, nedostaje upravo Silent Hill. Misteriozni tvit u biti je samo najava dolaska artikala iz Silent Hill asortimana u Konamijevu trgovinu.

Zanimljivo je kako Konami mudro iskorištava trenutni hype oko Silent Hilla kako bi promovirao novu liniju majca i postera. No paranoici će posumnjati da dolazak Silent Hill artikala u Konamijevu trgovinu služi kako bi popratio izlazak nove igre iz serijala. Hoće li? Što nam Konami, Kojima, Sony ili neki treći igrač sprema?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano