Vijesti

Kooperativni multiplayer stiže u Ghost of Tsushimu

Kako mi u našoj recenziji, tako i vi u svojim osvrtima na forumu, Ghost of Tsushimi najviše ste/smo prigovarali jednoličnost i nedovoljnu raznolikost. Sucker Punch će itekako uvesti raznolikosti s novim načinom igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na jesen tako stiže koperativni Legends mode koji nema veze s Jinom ni ostalim likovima u igri. Zajedno s do 4 prijatelja odabirom jedne od 4 dostupne klase igrat ćemo potpuno novu priču. Klase su Samurai, Hunter, Ronin i Assassin od kojih se svaka igra drugačije te ima svoje prednosti i mane. Detalji o klasama će biti otkriveni naknadno.

Osim story kooperativnih misija tu su i klasični survival questovi. Za razliku od bazne igre, Legends neće biti štoviše realan, odnosno čitavi sadržaj se fokusira na legendama iz naroda s pričama nadnaravnih svojstava. Dakle, očekujte magiju i ne baš realne sposobnosti naših ratnika i neprijatelja, što bi, ovisno koliko se potrudi ekipa iz Sucker Puncha, moglo stvoriti odlično kooperativno iskustvo koje ćemo uspoređivati s Warframeom, Destinyjom i nadolazećim Avengersima. Da će igra krenuti u tom smjeru dokaz je i najava raidova koji će doći nešto kasnije nakon izlaska Legendsa.

Legends mode u Ghost of Tsushimu stiže na jesen. Kako stvari sada stoje izgleda da će količina novog sadržaja biti masivna, a u skladu sa Sonyjevim ponašanjem posljednjih godina – sve će biti besplatno.

Igra

Povezano