Vijesti

Korak smo bliže izlasku remastera Red Dead Redemptiona, pojavio se u Južnoj Koreji

Već godinama se priča o remasteru Red Dead Redemptiona, igre s PS3 i X360 kojoj bi bilo vrijeme da konačno izađe i na PC-ju, te igri čije bi reizdanje imalo smisla za sve strane. I dok se dosad ništa konkretno nije događalo po tom pitanju, 13 godina nakon izlaska Red Dead Redemption ponovno je klasificiran u Južnoj Koreji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Gematsu, radi se o potpuno novoj klasifikaciji neke igre s novim klasifikacijskim brojem, odvojenim od originalnog iz 2010., što se ne događa često. Osim kada se sprema reizdanje.

Da Rockstar smjera nešto s prvim Red Dead Redemptionom postalo je jasno kada je u dvojci uključena cijela mapa iz prethodnika. Ona u RDR2 nema nekog smisla, odnosno, ne sadrži previše bitnog sadržaja i velika većina igre odvija se u novim dijelovima proširene mape. Stoga remaster jedinice s vizualima dvojke zvuči kao san snova za sve fanove.

Južnoj Koreji nije prvi put da na ovakav način prijevremeno otkrije postojanje neke igre, a vrijeme će pokazati je li u pitanju novo izdanje ili tek neka zavrzlama u sistemu. Izdavač Take-Two za jesen ne planira ništa novog NBA2K, pa izdanje poput remastera Red Dead Redemptiona itekako ima smisla.

Igra

Povezano