Vijesti

Korejski akcijski RPG Project EVE dobio je novi nabrijani prikaz

Mnogi od vas još uvijek nisu čuli za Project EVE, ali nakon ovakvog prikaza to će se sigurno promijeniti. Ovaj naslov bio je svijetla točka noćašnje prezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja Project Evea odvija se u ne tako dalekoj budućnosti. Zemlja je pala, čovječanstvo nije uspjelo, oni koji su i preživjeli napustili su planet, a simpatična mlada Korejka u zategnutim tajnicama pokušat će spasiti što se spasiti da. U malom prstu ima čitavi dijapazon sposobnosti koje joj, između ostalog, omogućuju i preživljavanje u svemiru, a jako dobro barata i katanom u susretima s krajolikim protivnicima 16 puta većim od nje.

Gameplay izgleda nešto poput miksa Bayonette, Devil May Cry i Niera. Možda zvuči isfurano, ali funkcionira! Izgleda jako dobro i zabavno i uopće ne sumnjam kako će ovaj naslov zaokupiti pažnju ljubitelja žanra. Datum izlaska nije otkriven.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano