Vijesti

Kreator God od Wara nagovijestio Sonyjev odgovor na Xbox Game Pass?

Ako ne znate tko je originalni kreator God of Wara, sram vas bilo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Jaffe je svoju reputaciju stekao kao dizajner i producent Twisted Metal serijala te prva dva nastavka God of War-a. Nakon toga mu je karijera otišla malo čudnijim putem, no čovjek je ostao u bliskim kontaktima sa Sonyjem te poznaje gaming industriju. Danas se čovjek zabavlja na YouTubeu i Twitchu u prilično zabavnim streamovima, gdje uglavnom raspravlja o situaciji u gaming industriji.

U jučerašnjem live streamu na YT-u, Jaffe je pričao o gorućoj temi Hidea Kojime i njegovom mogućem prelasku u Xbox tabor, no dotaknuo se i Sonyjevog odgovora na Xbox Game Pass. Prvo je najavio kako je u kontaktu sa određenim ljudima unutar Sonyja koji su mu potvrdili da Sony aktivno radi na nekakvom odgovoru na Xbox Game Pass. Kakvom točno ne zna, te može samo nagađati o kakvom će odgovoru biti riječ.

Zatim se osvrnuo na nedavno objavljen patent koji bi omogućio emulaciju igara s prijašnjih PlayStation platformi na PlayStation 5 te implementaciju trofeja. Smatra da bi stavljanje legacy igara kroz backward compatibility s nadodanim trofejima unutar PlayStation Now pretplate kao odgovor za Game Pass bio totalni promašaj.

Iako sama ideja o legacy igrama sa svih Sonyjevih kućnih konzola zvuči kao odlična ideja, pogotovo s nadodanim trofejima za (retro) trophy huntere, moram se složiti da to ne bi bio adekvatan korak naprijed prema konkuriranju Xboxovom Game Pass-u.

Što vi mislite, koji bi bio najbolji mogući odgovor Sonyja na Game Pass?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano