Vijesti

Kreator God of Wara smatra da bi cijene igara trebale rasti, ali uz uklanjanje mikrotransakcija

Kad izjava ovakvog tipa stigne od kreatora jedne od najboljih igara ove generacije i čovjeka koji je na čelu jednog od najvećih Sonyjevih studija, onda se takva izjava ozbiljno razmatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je 2K prvi najavio da će njihova nova NBA igra biti skuplja 10 dolara/eura na PS5 i XSX, jedno oko držimo na drugim izdavačima i developerima kako bismo vidjeli tko će se idući odlučiti na ovaj nepopularni potez.

Kreator God of Wara Cory Barlog je na Twitteru jasno i nedvosmisleno istaknuo svoje mišljenje.

Nove mikrotransakcije ili rast cijena?

Dakle, kao glavni čovjek jednog od najvećih Sonyjevih studija Barlog smatra da bi cijene igara trebale rasti. Kako navodi, osobno preferira rast cijene u odnosu na igre ispunjene mikrotransakcijama, čime je u biti bocnuo čitavi 2K jer jasno je kako ta kompanija neće odustati od mikrotransakcija u NBA 2K21 igri unatoč povećanju cijene.

Podsjećamo, da bi cijene igara mogle rasti prvi je nagovijestio bivši šef PlayStationa Shawn Layden. Kako kaže, sa svakom novom generacijom konzola troškovi razvoja AAA igara se udvostručuju, a kada se to dogodi tokom PS5/XSX generacije konzola razvoj prosječne velike igre postat će neodrživ. Dakle, izbor je jasan. Rast cijena ili nadogradnja sistema mikrotransakcija? Nadamo se ne oboje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano