Vijesti

Kreator GTA u novom studiju okupio Rockstarove veterane

Dan Houser, tvorac GTA i najzaslužniji za priče u posljednjim GTA i Red Dead Redemption igrama uoči korona pandemije napustio je Rockstar. Godinu poslije osnovao je vlastitu tvrtku Absurd Ventures, a sada saznajemo kako su mu se priključila još dva veterana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Absurd Venturesu priključili su se i legendarni producent Lazlow Jones te do prije nekoliko mjeseci šef pisaca Michael Unsworth koji je, uostalom, naveden kao jedan od tri autora priče za Red Dead Redemption 2 – jedne od najboljih priča uopće ispričanih u videoigrama.

Pričanje priča, filantropija i ultranasilje

Studio djeluje iz kalifornijske Santa Monice, a trenutno zapošljava za čitav niz pozicija, od animatora, do programera i tehničkih direktora. U ovom trenutku ne znamo na čemu rade, ali Absurd Ventures je nedavno registrirao dva zaštitna znaka – “American Caper” i “A Better Paradise”. Kao tri ključne točke navode se “pričanje priča”, “filantropija” i “ultranasilje” a tko zna, možda prvi projekt otkriju već idućeg tjedna na The Game Awards ceremoniji.

A kada smo kod The Game Awardsa i Rockstarovih veterana, na toj ceremoniji potvrđen je novi prikaz za Everywhere, multiverse projekt sukreatora GTA Leslie Benziesa. Početak aplha testiranja očekuje se do konca 2023., a za testiranje istog možete se prijaviti ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano