Vijesti

Kreator Shadow of the Colossusa i The Last Guardiana predstavio je sliku iz nove igre

Fumito Ueda i njegov novi studio GenDesign rade na novom naslovu još od 2018. Dosad je objavljeno tek nekoliko slika, većinom konceptualne prirode, a sada smo dobili uvid u nešto što izgleda baš kao screenshot iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slika je objavljena diskretno na Twitteru, tek uz izreske prethodne tri Uedine igre povodom objave oglasa za zapošljavanje. S lijeva na desno: ICO, Shadow of the Colossus, The Last Guardian i… nešto što nema biti što drugo nego slika iz nove igre.

Izrezano iz originalne slike na Twitteru.

Stilski izgleda poput prethodnih igara, što pozdravljamo, a sadržajno izgleda da će Uedin novi naslov imati futurističku temu. Jer struktura desno od lika izgleda poput nekakvog svemirskog objekta koji se srušio na zemlju, pa zarastao. A možda smo u krivu.

Ono što znamo od ranije je da Uedina nova igra neće imati dodirnih točaka s prethodnima i vjerojatno će imati barem djelomičan open-world sistem. I da… za razliku od prethodnih, neće biti PlayStation ekskluziva, budući da je Uedin GenDesign potpisao ugovor o partnerstvu s Epic Gamesom.

Povezano