Vijesti

Kreator Silent Hilla ima novi studio i radi na novoj igri koja nije SH

Kreator Silent Hilla i Gravity Rusha Keiichiro Toyama osnovao je novi studio. Bokeh Game Studio okupio je veterane industrije iz Japana, a sada znamo i na čemu rade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za IGN Toyama je otkrio kako njegov studio radi na akcijskoj avanturi s horor elementima. Dakle, ne Silent Hill kao što su neki nagađali, ali nova igra trebala bi zadovoljiti fanove. S Silent Hill trebao bi ostati nekom drugom studiju, bio on Sonyjev ili Konamijev kao što se špekulira već godinu dana.

No vratimo se mi novoj igri studija Bokeh. Ona će biti više akcijska avantura nego survival horor, a fokus je postavljen više na zabavno iskustvo nego na hardcore horor. I to je to što se tiče konkretnih detalja.

I dok smjer igre ne iznenađuje, iznenađuje to što se radi o multiplatform naslovu. Toyama od 1999. godine i prvog Silent Hilla radi na PlayStation ekskluzivama, a sada potpuno neovisan radi igru primarno za PC, a kako kaže – potrudit će se da ona izađe na što je više moguće konzola negdje u 2023. godini.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano