Vijesti

Kreatori Crash Bandicoota 4 spremaju se najaviti svoju novu igru, najvjerojatnije novi Crash

Activisionov razvojni studio Toys for Bob potpisuje posljednji Crash Bandicoot naslov. Za Crash 4: It’s About Time mnogi kažu da je ne samo jedini koji valja izvan Naughty Dog ere, već ga se spominje i u kontekstu najbolje Crash igre uopće. TnB sada radi na novoj igri, a mnogi vjeruju kako se radi upravo o novom Crashu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Twitteru je studio pozvao pratitelje da po datumu izlaska poredaju sve njihove igre, da bi se naposlijetku ispostavilo da postoji 18., još nenajavljeni naslov. Uvod je to u PR kampanju koja će u narednom razdoblju izroditi najavu nove igre, a znakovito je krenula upravo uoči Gamescoma.

Jedino logično za Toys for Bob i Activision je da to bude novi Crash naslov. U tom smjeru idu i nagađanja interneta, a mi ćemo podsjetiti na izjavu uvijek dobro upućenog Jeza Cordena s Windows Centrala. On je još prije dva mjeseca spominjao kako je u razvoju novi Crash multiplayer party naslov, svojevrsnog nastavka Crash Basha.

Neki se nadaju i novom Spyro nastavku, jer radi se o studiju koji je remasterirao Spyro trilogiju 2018., neki priželjkuju nove Skylanderse… A što biste željeli vi?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano