Vijesti

Kreatori Flight Simulatora sada žele napraviti simulaciju utrkivanja/vožnje automobila

Asobo Studio, nezavisni francuski razvojni tim je s Flight Simulatorom oduševio tehničkim inovacijama, a kako se čini, sada želi Microsoftu napraviti nešto slično s automobilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok usporedo dovršava Plague Tale: Requiem kojeg ćemo igrati sredinom listopada, Asobo razvija prototip iznimno realističnog simulatora utrkivanja, javljaju uvijek dobro obaviješteni voditelji XboxEra podcasta.

Voditelj i suosnivač Xbox Ere Nick Baker kaže da će Asobovu igru, kao i Flight Simulator, karakterizirati visoka razina realizma, ali zasad je čitavi projekt tek u povojima. Asobo novu racing igru razvija za Microsoft, pa tek treba vidjeti kako će se ona uklopiti u Forza Motorsport i Horizon serijale.

Horizon je arkadniji, Motorsport je simulator poput Gran Turisma, a Asobova igra trebala bi biti nešto, nazovimo to tako, brutalnije. Kako bilo, sve je još uvijek na razini glasine, pa čak i ako je projekt ozbiljnog karaktera, od njega smo vjerojatno udaljeni godinama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano