Vijesti

Kreatori Flight Simulatora sada žele napraviti simulaciju utrkivanja/vožnje automobila

Asobo Studio, nezavisni francuski razvojni tim je s Flight Simulatorom oduševio tehničkim inovacijama, a kako se čini, sada želi Microsoftu napraviti nešto slično s automobilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok usporedo dovršava Plague Tale: Requiem kojeg ćemo igrati sredinom listopada, Asobo razvija prototip iznimno realističnog simulatora utrkivanja, javljaju uvijek dobro obaviješteni voditelji XboxEra podcasta.

Voditelj i suosnivač Xbox Ere Nick Baker kaže da će Asobovu igru, kao i Flight Simulator, karakterizirati visoka razina realizma, ali zasad je čitavi projekt tek u povojima. Asobo novu racing igru razvija za Microsoft, pa tek treba vidjeti kako će se ona uklopiti u Forza Motorsport i Horizon serijale.

Horizon je arkadniji, Motorsport je simulator poput Gran Turisma, a Asobova igra trebala bi biti nešto, nazovimo to tako, brutalnije. Kako bilo, sve je još uvijek na razini glasine, pa čak i ako je projekt ozbiljnog karaktera, od njega smo vjerojatno udaljeni godinama.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS