Vijesti

Kreatori igre Don’t Starve vode nas u svemir u novoj Oxygen Not Included avanturi

Blagdansko vrijeme idealno je za isprobavanje novih naslova, pa ako ste fan igara u kojima možete kontrolirati hrpe malih radnika – Oxygen Not Included je igra za vas, a stiže nam od kreatora igara Don’t Starve, Invisible, Inc. i Mark of the Ninja. Ako vam se ova simulacija preživljavanja svidi, savjetujem da pričekate 8. prosinca jer ćete tada imati priliku zaigrati early access DLC-a Spaced Out, gdje idemo pokušati preživjeti u svemirskim prostranstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako niste upoznati s igrom Oxygen Not Included, sad ćete biti. Oxygen Not Included igra je koja se može opisati kao sandbox igra smještena u svemir gdje upravljate kolonijom tzv. Duplicanata koje morate naučiti različitim poslovima kako bi vaša svemirska kolonija napredovala i istražila svaki kutak dubina izvanzemaljskog svijeta.

Igra se na prvi pogled čini jednostavna, ali nakon što se odmaknete od početka i više od tri ili četiri Duplicanta, shvatite da imate problem s omogućavanjem resursa za njih, hrane, grijanja, struje, održavanja kisika i još puno toga.

Probajte se ovdje snaći i održati sve Duplicante na životu.

Oxygen Not Included možete pronaći na Steamu i Epic Gamesu, zasad samo za PC i Mac.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano