Vijesti

Kreatori Yakuza serijala osnovali su novi studio

Nagoshi Studio je ime novog razvojnog studija kreatora Yakuza serijala Toshira Nagoshia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio financira kineski NetEase, a Nagoshiu su se pridružili i drugi bitni ljudi, veterani iz SEGA-e poput producenta Daisukea Sata. Novac imaju, a u planu im je razvijati AAA igre s globalnim pedigreom. I to primarno za konzole.

U intervjuu za Famitsu, Nagoshi je poručio kako je prvi projekt već u razvoju. Još ne može otkriti o čemu se točno radi, međutim, fokus će biti na Japanu, a s radnjom možda čak i u Japanu.

“Očajnički smo pokušavali pronaći metodologiju koja bi nam omogućila da stvorimo nešto što će biti prihvaćeno u čitavom svijetu, a da pritom zadržimo fokus u Japanu”, opisao je prepreku na koju je nailazio u prošlosti.

To je otprilike i rezime Yakuza serijala, složit ćete se. Kako i na koji način će ubuduće razvijati igre za publiku diljem svijeta, a da pritom ne razmišlja previše o zapadnjačkim potrebama, tek ćemo saznati. Vjerojatno za koju godinu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano