Vijesti

Kreće snimanje druge sezone The Last of Usa

S nedavno završenim štrajkom u Hollywoodu nastavljaju se brojne pauzirane produkcije, pa tako i ona za jedan od najvećih hitova minule godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđeno je kako druga sezona The Last of Us TV serije kreće odmah nakon božićnih blagdana. Početan datum je 7. 1. 2024., a lokacija snimanja ponovno je u Kanadi. U novoj sezoni sjeverozapad SAD-a i lokacije u okolici Seattlea glumit će šire područje Vancouvera.

Vodstvo Vancouvera sretno je jer je HBO odabrao upravo njihov grad. Prva sezona snimana u Alberti dovela je veliku ekonomsku korist toj kanadskoj provinciji i stvorila brojne poslove. Pritom The Last of Us nije bilo koja serija, to je serija s jednim od najvećih budžeta u industriji s troškovima snimanja po epizodi i do 15 milijuna dolara.

Premijera tek u 2025.

I dok se stanovnici Vancouvera imaju čemu veseliti, fanovi igara i serije na svoje će doći tek iduće godine. Tako barem navodi uvijek dobro upućeni Deadline iz razgovora s čelnicima HBO-a.

Inače, The Last of Us serija prva je adaptacija prema igri s Emmy nominacijama. Zaslužila ih je čak 23, po čemu je druga najuspješnija TV serija u svom razdoblju odmah iza Successiona.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano