Vijesti

Krenulo je darivanje Epica – u 15 dana do 15 besplatnih igara

Kako smo već ranije pisali, od 16. 12. pa sve do kraja godine Epic Games Store će i ove godine razveseliti mnoge PC igrače. U idućih ¸15 dana Epic će pokloniti 15 igara, a kao i prethodnih godina ona posljednja će vjerojatno biti veliki AAA naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što znamo da je prva besplatna igra Shenmue III. U njemu će uživati prvenstveno oni koji su na izlazak trećeg dijela ove RPG sage čekali duže od 18 godina.

Za nostalgičare

Kickstarter kampanja, kao jedna od najuspješnijih ikad, ispunila je svoj originalni cilj u svega nekoliko sati. Nažalost, isto ne možemo reći baš i za igru koju je ipak pregazilo vrijeme. Svejedno, ako ste se zaželjeli open world RPG igara, možda vas ova i uvuče u svoj ogromni svijet.

Shenmue III možete preuzeti ovdje. Ne zaboravite da danas u 17 sati dolazi nova besplatna igra, a upravo do tada imate vremena dodati Shenmue III vaš backlog.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano