Vijesti

Krenuo je veliki Autumn Sale na Steamu, popusti i do 70%

Steamov Autumn Sale i ove godine donosi popuste na preko 1000 naslova, a ovom prigodom pokrenut je i natječaj za izbor najbolje igre u 2021. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesenska rasprodaja traje do 1. 12., a sniženi su neki od najpopularnijih naslova današnjice. Probajte odoljeti Outer Wildsu s 40% popusta, Horizon Zero Dawnu, Disco Elysiumu i Red Dead Redemptionu 2 za 50% ppopusta, a sniženje od 25% dobio je i Amazonov hit MMO New World.

Izdvojimo i popuste na igre domaće produkcije. Serious Sam 4 snižen je za 50%, Scum za 40%, General Horse and the Package of Doom Spektar studija za golemih 65%, a toliko je snižen i Talos Principle.

Nominirajte igre godine

Vrijeme je da pružite priliku i Red Solsticeu 2, a zašto je Starpoint Gemini 3 golemi hit među fanovima svemirskih RPG-eva možete saznati uz 66% popusta. Javite nam u komentarima koju još igru moramo obavezno uvrstiti u listu preporuka.

Domaće, ali i sve ostale igre izašle u 2021. možete nominirati za nadolazeće Steam Awardse. To možete napraviti ovdje u 10 kategorija. Nominacije su otvorene također do 1. 12., za pobjednike će se glasovati na zimskoj rasprodaji idućeg mjeseca, a dobitnici će biti objavljeni 3. 1.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano