Vijesti

Kupnjom This War of Minea svaku kunu šaljete ukrajinskom Crvenom križu

Poljski development studiji solidarni su sa susjedima u Ukrajini. Jučer je CD Projekt donirao Ukrajini više od 200 tisuća eura, a danas se na pohvalan potez odlučio i 11 Bit Studios, kretor This War of Minea i Frostpunka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čvrsto smo protiv ruske agresije Ukrajine. Samo riječi nebi bile dovoljne, stoga smo odlučili narednih 7 dana donirati sav generirani prihod od prodaje This War of Minea i DLC-ova sa svih platforma. Prikupljeni novac donirat ćemo ukrajinskom Crvenom križu i tako direktno podržati žrtve rata u Ukrajini”, poručili su iz 11 Bita.

Upravo je This War of Mine igra s kojom se ljudi u ratom pogođenim područjima mogu poistovjetiti. Radi se o tmurnom naslovu još tmurnije atmosfere inspiriranom opkoljenim Sarajevom iz 90-ih. Radi se o pravoj antiratnoj igri gdje nema pobjednika. Cilj je preživjeti i doživjeti kraj rata u okruženju s limitiranim resursima. Kako biste uspjeli, donosit ćete neugodne odluke i suočavati se s njihovim posljedicama u igri, koju i kada pobijedite, nije vam svejedno.

Humanitarni period traje do 3. 3. Podržite najpogođenije u Ukrajini kupnjom i igranjem ovog genijalnog naslova.

Povezano