Vijesti

Layers of Fear 2 i Costume Quest 2 besplatni na Epic Games Storeu

Po dobrom starom običaju, Epic Games Store i dalje nastavlja darivati besplatne igre igračima. U iduća 2 tjedna stižu nam dvije vrlo dobre igre koje ako ste ljubitelji horor igara, ne želite propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od te dvije igre je Layers of Fear 2 koji je izašao prošle godine u svibnju. Riječ je o psihološkom hororu iz prvog lica koji je pokupio mnogobrojne hvalospjeve igrača, ali i dijela kritike.

Druga i puno starija igra koju možete preuzeti je simpatični Costume Quest 2 – turn-based avantura iz pera Double Finea.

Obje igre možete preuzeti već sad i sve do 29.10. na linku. Ono što je fantastično da od 29.10. dolaze još dvije solidne igre na Epic Games Store. Jedna od igara je Blair Witch koja je nedavno i izašla, a druga igra je Ghostbusters: The Video Game Remastered. Ne brinite, još ćemo vas podsjetiti kada obje igre budu dostupnu 29.10.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano