Vijesti

Netočno je da Microsoft pokušava kupiti Bungie

Jučer se čitavim internetom proširila vijest da Microsoft već neko vrijeme pokušava kupiti Bungie. Sve se krenulo nakon što je poznati novinar i ‘insajder’ Jeff Grubb progovorio o tome na vlastitom podkastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada Jeff Grubb nešto otkrije onda je to često istina, a posljednjih mjeseci redovito prvi točno javlja što se događa s PlayStationom i Nintendom. Sada je pričao o tome da postoji kontakt između Microsofta i Bungieja, ali navodno Bungie traži previše novca za akviziciju. Podsjetimo, Bungie je tvorac Halo serijala koji je godinama bio pod Microsoftom, a od 2007. godine su nezavisan studio koji postiže sjajne rezultate s Destiny igrama.

Međutim, javio se CEO Bungieja Pete Parsons te je kategorički odbio bilo kakvu umiješanost u takve razgovore. Kako je kratko i jasno rekao, radi se o netočnoj informaciji.

Bungie je ostvario fantastičan uspjeh s Destinyjem i praktički su veterani looter shooter žanra kojeg sada sve više studija pokušava iskopirati. Nakon Haloa i Destinyja radi se o studiju koji dokazano zna raditi megahitove, a onaj tko ga želi kupiti trebat će odriješiti kesu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano