Vijesti

Leak ukazuje na izlazak Elden Ring ekspanzije u veljači

Bili smo uvjereni da hoće, ali FromSoftware na Game Awardsu nije prikazao Shadow of the Erdtree ekspanziju za Elden Ring. Svejedno, ona se sada spominje u reklami poznatog proizvođača periferije Thrustmaster. Odnosno, spominjala se prije no što je uklonjena s interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U reklami koju možete pogledati ovdje spominje se suradnja s Elden Ringom. Citiramo – “od veljače 2024., na vrijeme da se uskladi sa Shadow of the Erdtree ekspanzijom.” Istim leakom potvrđena su dva nova kontrolera oslikana motivima Melanie i Ranni iz igre, od kojih jedan izlazi povodom jednog drugog budućeg ključnog događaja. Potencijalno još jedna ekspanzija?

Inače, radi se o legitimnoj suradnji dva brenda, jer izdavač Bandai Namco još ranije je potvrdio licenciranu periferiju koju radi s Thrustmasterom. Međutim, službene potvrde datuma izlaska ekspanzije još uvijek nema, a pomalo je neobično i to da dva mjeseca uoči navodnog izlaska nemamo precizirane detalje ni trailer.

Kako bilo, legitimitet ovom leaku svakako pružaju uklanjanja s interneta. U veljači ili nekog kasnije datuma, ekspanziju za najbolju igru 2022. godine sigurno igramo u novoj 2024.

Igra

Povezano