Vijesti

Legendarni originalni Star Wars Battlefront iz 2004. dostupan je na Steamu i GOG-u

Jučer, povodom “May the 4th” dana, koji se obilježava kao Star Wars dan, na Steamu i GOG-u iznenađujuće se pojavio Star Wars Battlefront. Radi se o “onom” Battlefrontu, originalu kojeg smo onda igrali na PlayStationu 2 i PC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Unatoč fantastičnoj grafici, moderni Battlefront naslovi po atmosferi nisu ni blizu originalnima iz 2000-ih.

Ovo je prvi put od 2004. godine da je Star Wars Battlefront moguće kupiti digitalno na PC-u, pa iako službeni serveri za online komponentu igre ne postoje, na Steamu postoje ponešto komplicirane, ali jasne upute kako se spojiti na neslužbeni community servere koje drži ekipa sa SWBF Gamersa.

Tu su i single player modeovi

Iako je igranje online ponešto otežano, za razliku od modernih Electronic Artsovih Battlefront igara, ovaj originalni Battlefront moguće je igrati offline koji uz klasične modove s botovima donosi i reinkarnacije najvećih bitaka iz prve do četvrte epizode filma.

Star Wars Battlefront dostupan je na Steamu i GOG-u po cijeni od 7 eura, te su na svim ostalim digitalnim trgovinama, prigodno, i sve ostale Star Wars igre na akciji.

Kad smo kod Star Warsa, spomenimo kako krajem godine izlazi Star Wars Jedi: Fallen Order – single player naslov na kojem radi Respawn studio (Titanfall, Apex…).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano