Vijesti

LEGO i Fortnite stvorili rivala Minecraftu, izlazi u četvrtak

Epic nastavlja gurati Fortnite kao platformu za igranje i razvoj igara s Unreal Engine 5 alatima, a gurajući u tom smjeru u narednim danima unutar Fortnitea izdat će tri ozbiljne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEGO Fortnite

U četvrtak 7. 12. izdat će tzv. LEGO Fortnite – “ultimativnu survival crafting LEGO avanturu” u velikim otvorenim svjetovima gdje se sudaraju LEGO i Fortnite elementi. Bit će to kooperativno iskustvo s naglaskom na kreativnost i snalažljivost. Jasno je kako oboje ovim iskustvom žele konkurirati Minecraftu.

Na ovoj igri Epic i LEGO navodno rade već nekoliko godina i, kažu, ne radi se o zbrzanom early access naslovu za brzo zgrtanje love. Je li zaista tako, saznat ćemo u četvrtak.

Rocket Racing

U petak 8. 12. uslijedit će Rocket Racing od developera Rocket Leaguea iz Psyonixa i po viđenom izgleda kao klasičan racing arkadni naslov s puno pretjeranog driftanja i akcije.

U prikazu ispod vidjet ćete puno zajedničkih elemenata s Rocket Leagueom, a s obzirom na popularnost istog, ovog igri predviđamo velike stvari.

Fortnite Festival

Ludi vikend zaključit će u subotu 9. 12. lansiranjem Fortnite Festivala, glazbene ritam igre tvoraca Rock Banda. Igrači će moći svirati u bendu ili solo. Prva glazbena zvijezda s kojom ćete moći zasvirati bit će The Weeknd, a prvi trailer izlazi kasnije danas.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano