Vijesti

Level-5 zatvara svoja vrata u Americi?

Level-5 International America, Sjeverno-Američka podružnica i sjedište Ni no Kuni i Yo-kai Watch razvojnog teama navodno zatvara svoja vrata -saznali smo prema neslužbenim informacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedeni izvor tvrdi da se zatvaraju Level-5 International America i još jedan sporedni odjel pod imenom Level-5 Abby, i to počevši od sredine prošle godine; što je rezultiralo otpuštanjem većine zaposlenika iz oba ureda. Navodno je svima došlo ranije priopćenje, a ostala je samo šačica ljudi da izvrše one bitne zadatke do kraja.

Yukari Hayakawa (COO) napustila je Level-5 Abby ranije ove godine, iako njezin Linked-in profil govori drugačije.

Što se tiče budućnosti i samog izdavanja u Sjevernoj Americi, jasnih planova nema i to bi značilo da nećemo vidjeti ništa od Levela-5 van Japana. Kako su najavili Yo-kai Watch 4 još sredinom prošle godine, tako je taj glas utihnuo i nismo dobili nove informacije. Pitanje je što će biti sa naslovima koji su također trebali doći na zapad.

Službenih informacija i dalje nema, ali budnim okom pratimo situaciju. Žalosno je da naslov poput Ni no Kunia odu u zaborav, a da možda potencijalni budući nastavci ostanu samo u Japanu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano