Vijesti

Like a Dragon: Infinite Wealth je najveće lansiranje neke “Yakuza” igre dosad

Nema više Yakuze, serijal se sada naziva Like a Dragon, a posljednji nastavak imena Infinite Wealth izašao je prošli tjedan uz većinom pozitivne recenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosjek ocjena na Metacriticu iznosi 84, što ovaj naslov svakako stavlja na listu naslova koje se preporuča odigrati, a osobito ako ste fan serijala. A fanova je sve više i to iz nekoliko razloga. Sega se više otvara ostatku svijeta, lokalizacija je kvalitetnija, marketing se orijentira ka “zapadu” više nego ranije, a ne odmaže ni konačno simultan izlazak u Japanu te ostatku svijeta.

Svoju ulogu je očito odigrala i promjena imena, a sve to zorno ukazuje Steam kao najtransparentnija platforma današnjice. Naime, Like a Dragon je ovog vikenda premašio istovremeno aktivnih 46 tisuća igrača, što je daleko više od svih prethodno izdanih Yakuza naslova na toj platformi. Idući na vječnoj ljestvici je Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name s tek blizu 14 tisuća istovremeno aktivnih igrača.

Procjenjuje se kako je broj kupaca na Steamu već premašio nekoliko stotina tisuća, što je sjajan rezultat, osobito kada ga stavimo u povijesni kontekst. Kada uzmemo u obzir i ostale platforme, gdje se Infinite Wealth itekako igra, obaranje rekorda prodaje Yakuze 7 od 1,8 milijuna čini se približno dostižan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano