Vijesti

Like a Dragon: Infinite Wealth postao je još bizarniji s Animal Crossing elementima

Kada smo pomislili da Ryu Ga Gotoku ne može napraviti bizarniju igru Yakuza univerzuma, oni nas opet iznenade. Ako vam goli Kasuga na Havajima u prvom traileru za Like a Dragon: Infinite Wealth nije bio dovoljan, onda čitajte dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Xbox prezentaciji igara studio je otkrio još jednu lokaciju. Osim Havaja i Yokohame, Infinite Wealth ponudit će još jednu – egzotični otok Dondoko kojeg možete graditi, uređivati i naseljavati poput onoga u Animal Crossingu.

Do vlastitog otoka ćete, naravno, dojahati na dupinu, pa loviti ribe i životinje, skupljati drvo i ostali materijal te graditi svoj otok iz snova. Očita inspiracija je Nintendov Animal Crossing: New Horizons i sve je zapravo jedna velika parodija, međutim, za razliku od pacifističkog serijala, ovdje će borbe itekako biti. Morat ćete braniti otok od zlih namjernika, a sve to u over the top Yakuza stilu.

Like a Dragon: Infinite Wealth izlazi 26. 1. za PC, PS4/5 i XONE/S/X i od prvog dana na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano