Vijesti

Lidl u Francuskoj prodavao PS4 za ispod 100 eura, a onda su nastali neredi

Da. Dobro ste pročitali. Lidl u Francuskoj trebao je prodavati PlayStation 4 konzole po cijeni od samo 95 eura. Nije greška, nije zabuna… Sve je legitimno. Ali nisu očekivali ovakav rasplet situacije.

Naravno, ova nevjerojatna cijena koja je vrijedila u samo jednoj trgovini izazvala je golemi odjek. Ljudi su se pred Lidlom započeli okupljati već u sitnim noćnim satima. Oko 5 su krenula naguravanja, a do 9, kada je trgovina trebala otvoriti, kupci su se već tukli međusobno. Kad su iz Lidla zaključili da ne mogu kontrolirati situaciju, pala je odluka da se ona neće otvoriti, što je razbjesnilo prosvjednike koji su bili spremni provaliti u trgovinu.

Na teren je zatim izašlo na desetke policajaca. Do 10 sati uspjeli su rastjerati prosvjednike, a zatim su Lidlu zabranili prodaju po takvoj cijeni budući da nisu pripremljeni, s obzirom na okolnosti, organizirati okupljanja kupaca u ovolikom obujmu. Tako je prodaja PlayStationa 4 po cijeni od €95 odgođena do daljnjega, a razjarena masa ovog puta ostala je bez jeftine konzole.

À Orgeval, les PS4 à 95€ de Lidl provoquent une cohue générale
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close