Vijesti

Ljetna uspavanka za PlayStation Plus u kolovozu

Poslije sjajnog srpnja, gdje su se poslovično kritični čitatelji FFA s čak 76% pozitivno izjasnili o još uvijek aktualnoj PS+ ponudi, na red je stigla ljetna uspavanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remake Alana Wakea, Call of Duty: Black Ops Cold War i Endling: Extinction is Forever tako će prvog utorka u kolovozu na PS+ Essential zamijeniti PGA Tour 2k23, Dreams i Death’s Door.

Dreams, nažalost, nije masovno prepoznat od strane igrača, ali premda će u rujnu Media Molecule ugasiti podršku za igru, ovaj kreator igara i dalje će nastaviti nuditi gotovo pa neograničenu količinu sadržaja. PGA Tour 2k23 je kvalitetan golf naslov za jako malo ljubitelja tog sporta na ovim prostorima, a Death’s Door je akcijska avantura iz izometrijske perspektive kojoj biste trebali dati šansu budući da se radi o jednoj od najboljih igara 2021.

ffa anketa

Jeste li zadovoljni PS+ Essential naslovima za kolovoz?

  • Ne 88%
  • Da 12%
Hvala ti 🎉

PGA Tour 2k23, Dreams i Death’s Door na PS+ Essential stižu u utorak 1. 8. negdje oko 10 ujutro, a točno do onda imate priliku pospremiti još uvijek aktualnog Alana Wakea, CoD: BOCW i Endling.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano