Vijesti

Ljeto sa savršenom playlistom traje beskonačno u igri Mixtape

Na noćašnjem Xbox Showcaseu među gomilom hitova isplivala je nova avantura Mixtape developera sjajnog The Artful Escapea, koja sjajnim odabirom glazbe i nostalgijom malo koga ostavila ravnodušnim.

Igra prati grupu srednjoškolaca na samom početku ljeta gdje prijateljstva djeluju neraskidiva, a priče se pišu same. Svi imaju neke planove i ciljeve, neki žele ljetnu ljubav, drugi planiraju nepodopštine, ali zapravo im je svima zajedničko to što ih čeka jedno od posljednjih bezbrižnih iskustava prije nego što odrastu.

Svi se možemo poistovjetiti i s još jednim sjajnim elementom kojeg Mixtape tako dobro izvodi – s glazbom. Gotovo sve bitne događaje i sjećanja u svojim životima povezujemo s glazbom, s onim što se vrtilo u to vrijeme, glazba nas sjeća i podsjeća, a Mixtape je igra upravo o tome.

Ovaj trojac svoja posljednja iskustva prije nego što odrastu prepričava i doživljava uz generacijsku glazbu 80-ih Lusha, The Smashing Pumpkinsa, Iggy Popa, Roy Music i drugih. Izgleda sjajno, zvuči još bolje, a mi jedva proživjeti iskusiti ovo zen iskustvo negdje iduće godine.

Igra