Vijesti

Ljubitelji ribičkih igara konačno bi mogli doći na svoje

Stara ribarska poslovica kaže: “U ribara mokre gaće, za večeru ne zna šta će.” Čuli ste to sigurno ako ste se s pecanja (ili ribičije) vratili bez ulova. Zato mi je iznimno drago da je najavljena do sada najambicioznija ribička igra Call of the Wild: The Angler koja će naše meredove napuniti ribama i srećom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio Expansive Worlds prepoznat će ljubitelji vrlo solidnog lovačkog simulatora TheHunter: Call of the Wild.

Open world simulacija pecanja

Glavne značajke Call of the Wild: The Anglera su ogroman i iznimno detaljan otvoreni svijet koji će igračima pružiti ogromnu slobodu kretanja, veliki izbor mamaca, štapova i ostale opreme.

Na pecanje nećemo ići sami jer Call of the Wild: The Angler podržava co-op do 12 igrača. Developeri obećavaju bogatu post-launch podršku, turnire i odličnu zabavu. Prvi prikaz itekako obećava, a u ribičiju se bacamo do kraja godine kada Call of the Wild: The Angler dolazi na PC (Steam i EGS), a nešto kasnije i na konzole. Štrepite ribice.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano