Vijesti

Ljubitelji Souls igara ovo je za vas – Mortal Shell dobio gameplay prikaz i izgleda fantastično

Sinoć kasno po našem vremenu, započeo je IGN-ov Summer of Gaming show koji će trajati nekoliko dana, a na kojem ćemo vidjeti ekskluzivne trailere, najave i gameplay prikaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mortal Shell najavljen je ranije ove godine i odmah je privukao pažnju ljubitelja Souls igara. Danas smo konačno vidjeli poduži gameplay i zaista mislimo da ljubitelji Souls igara imaju razloga za zadovoljstvo. Od prve minute osjeti se souls atmosfera, a i gameplay je prilično poznat. Čak je i sam UI prilično sličan.

Velika razlika u odnosu na Souls igre krije se u samom naslovu igre. Shell iliti ljuske su zapravo klase u igri i ovisno o tome koju ljusku odaberete, gameplay mehanike su drastično drugačije. Što igrate više s jednom ljuskom, postajete sve bolji i jači. Postoje četiri različite vrste ljuski što bi značilo da postoje četiri različite mehanike igranja, kao i četiri klase za nadograditi.

Sama igra je prilično brutalna, a developeri tvrde da je atmosfera miks Souls i Quake igara. Igra još nema konkretan datum izlaska, ali zasad se čini da ima prilično veliki potencijal i sigurno je da izlazi do kraja godine na PC i (next gen) konzole.

Povezano