Vijesti

Lost Ark polako tone u zaborav

Premalo informacija, a puno obećavajućih video materijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjećate se najave igre Lost Ark? Vjerojatno vam sjećanje pomalo blijedi, ali jedan pogled na odličan trailer i vrlo brzo ćete započet potragu za novostima vezanih uz ovaj naslov. Međutim, postoji problem, a to je izostanak informacija i konkretnih odgovora na pitanja igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=LL5zGvsmSM0

Razvoj ove igre je započeo davne 2011. godine, a projekt izvodi korejski Tripod Studio, dok je kao izdavač naveden Smilegate. Ovaj Hack & Slash MMORPG je smješten u fantazijski svijet u kojem počinje opći kaos kada Kazerosova vojska demona počne terorizirat ljudsku rasu. Poput legendi i mitova, tako je i predmet Ark pao u zaborav, a sudeći prema pričama, upravo je Ark u povijesti bio glavno oružje protiv legije demona. Igrač će kroz brojne avanture lutati ovim prekrasnim svijetom u potrazi za dijelovima tog moćnog oružja.

https://www.youtube.com/watch?v=yq4Ps3FiDrs

Za sada je najavljeno 18 klasa likova, dok su potvrđene klase naziva Berserker, Battle Master, Infighter, Devil Hunter, Summoner, Arcana i Warlord. Najavljeno je kako će svaki od likova istovremeno biti opremljen sa 8 aktivnih vještina, uz mogućnost kustomizacije kako bi se postigla raznovrsnost igranja. Igra neodoljivo mehanikom i izgledom podsjeća na Diablo 3, ali ipak pomalo na steroidima u usporedbi za Blizzardovim uratkom.

Datum izlaska je velika nepoznanica, a zadnje glasine govore o tome kako će zatvorena beta faza započeti ove godine u Koreji i Kini. Ostatak svijeta je pod velikim upitnikom, a jedina najavljena platforma je PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano