Vijesti

Mafia remake stiže u kolovozu, Mafia II remaster i Mafia III dostupni danas, a za neke potpuno besplatno

OK, znamo da za Mafia igrama na našim prostorima vlada veliko zanimanje, pa ćemo sve što vas zanima napisati u jednom članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je Mafia Trilogy?

Dakle, kao što samo ime kaže, to je trilogija sadrži sve tri igre. Ovaj bundle uključuje Mafia remake, Mafia II remaster i Mafia III izdanje sa svim DLC-ovima. Moguće je kupiti sad već bundle po cijeni od 449kn, iako ćete Mafia remake dobiti tek 28.8.

Mogu li kupiti Mafia Trilogy u fizičkom izdanju?

Možete kad izađe. Digitalno i fizičko izdanje, s tim da je digitalno već sad dostupno za kupiti, a fizičko će biti 28.8. kada izađe Mafia remake.

Koliko će koštat ovaj bundle?

€60!

Kao što znate, već od danas su dostupni Mafia II remaster i Mafia III Definitive Edition.

Što je Mafia Definitive Edition i koliko košta?

Dakle, Mafia Definitive Edition je izdanje igre koje uključuje u potpunosti prerađenu igru napravljenu iz temelja za PS4, Xbox One i PC. Ovaj remake uključuje potpunu novu grafiku, dodatni sadržaj i riječ je o igri koja izgleda kao da je izašla za ovu generaciju konzola.

Mafia remake izlazi 28.8. i koštat će €40 i vrijedit će svake kune. Zašto? Pogledajte sami. Ukoliko kupite Mafia Trilogy ranije, Mafia remake će vam se otključati 28.8.

Što je Mafia II Definitive Edition i koliko košta?

Mafia II remaster (nije remake) je poboljšana verzija Mafia II igre koja dolazi s poboljšanom (HD teksture) grafikom i svim DLC-ovima. Dakle, nije riječ kao u slučaju Mafia I igre o remakeu, već o manjoj preradi u grafičkom smislu. Igra je danas već dostupna za PC, PS4 i Xbox One i košta €30 ako je želite kupiti pojedinačno, a ne u Mafia Trilogy bundleu.

https://www.youtube.com/watch?v=ypPHHj5eDbA

Što je Mafia III Definitive Edition i koliko košta?

Mafia III Definitive Edition ne donosi nikakva poboljšanja, nego uključuje sve DLC-ove koji su izašli. Igra je također već sad dostupna za kupiti i također košta €30 ako je želite kupiti posebno, a ne kao dio Trilogy bundlea.

Zašto kupiti Mafia Trilogy bundle, a ne kupovati igre zasebno ako ne posjedujete ranije jednu od igara?

Zbog uštede. Rekli smo da Mafia Trilogy košta ukupno €60, a pojedinačno ako ćete kupovati izađu vas igre €100! Mafia (remake) €40 + Mafia II €30 + Mafia III €30.

Čekaj, kako besplatno dobiti igre?

Ako ste na Steamu imali ili imate Mafia II naslov – dobiti ćete skroz besplatnu nadogradnju na ovaj remaster edition. Dakle, neće ništa platiti. Ako posjedujete Mafia III igru na PS4, PC ili Xbox One konzoli, također ćete dobiti automatski nadograđenu verziju na Mafia III Definitive Edition koja uključuje kompletan dodatni sadržaj. Ako pak posjedujete sve tri igri, dobiti ćete specijalni popust za kupnju Mafia Trilogy bundlea jednom kad bude dostupan za kupnju.

Imaju li ove pojedinačne verzije fizičko izdanje?

Nemaju. Samo Mafia Trilogy.

Ne mogu dočekati Mafia Trilogy, igra mi se sad, što napraviti?

Mafia remake pričekajte. Mafia II Definitive (remaster) Edition kupite ako baš morate jer je odlična igra, a Mafia III ne možemo preporučiti. Najpametnije je kupiti bundle jer ćete proći fantastično – samo Mafia I remake i Mafia II remaster vrijede više od €60. Ne zaboravite da je Mafia III bila dio PS+ ponude, pa pogledajte da nemate već igru na konzoli.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano