Vijesti

Mafia II remaster izlazi danas; saznali smo cijenu

Danas tokom dana 2K Games trebao bi potpuno razotkriti Mafia Tirlogiju, s tim da već danas izlazi Mafia II Remastered. Budući da je zbog pogreške u sustavu Australski PS Store već uvrstio “dvojku” u prodaju poznata nam je i okvirna cijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paket trilogije sa sve tri igre koštati će 60 eura, a ako želimo zasebno kupiti svaku od igara to će nas koštati 30 eura po igri. Pa će tako i Mafia 2 Definitive Edition cijena kod nas iznositi otprilike 225 kuna.

Danas izlazi i Mafia III Definitive Edition koji, sudeći po traileru koji je također procurio jučer, nije dobio nikakve posebne grafičke nadogradnje. Razlika u odnosu na “običnu” igru je ta što su u paket uključeni svi DLC-ovi. Navodno je na kraju igre dodana nova misija koja bi nas trebala pripremiti za Mafiu 4, ali ovu informaciju ćemo uzeti s dozom opreza.

https://youtu.be/HFJr6CcvVWM

Remake originalne Mafie kojem se najviše veselimo stiže 28. 8., a danas tokom dana bismo trebali dobiti prvi službeni trailer. Na prvim slikama izgleda nevjerojatno dobro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano