Vijesti

Mapa stvorena iz koordinata GTA 6 leakova već sad je skoro dvostruko veća od GTA 5

Inicijativa fanova koji iz leakanih prikaza GTA 6 pokušavaju rekreirati mapu iz igre ušla je već u četvrti tjedan te zahvaljujući velikoj količini materijala već sad ima što pokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kutovi ulica, neboderi, obrisi u daljini, lokacije koje se preklapaju s onima u stvarnom Miamiju i Floridi… Sve to su pokazatelji prema kojima se entuzijasti orijentiraju, međutim, jedan detalj iz leakova omogućio je da viđene lokacije poslože 100% točno. Naime, developersko okruženje iz većine prikaza otkrilo je točne koordinate lokacija, što je, uostalom, omogućilo vjernu usporedbu GTA 6 i GTA 5 mape u identičnom mjerilu.

Na Redditu ih je preklopio u/ChurchofGTA, a rezultat je ovo što vidite iznad. Viđene lokacije sa svih strana debelo nadmašuju okvire otočne mape iz GTA 6, s time da ni približno nismo vidjeli sve što novi GTA ima za ponuditi, pa je potencijal za širenje u sve četiri osi enorman.

Čak i samo s Miamijem/Vice Cityjem te odustajanjem od projekta Americas (o čemu su nedavno pričali developeri), mapa za GTA 6 bit će golema.

Aktualni koncept GTA 6 mape.

A ovo što vidite je najaktualnija verzija GTA 6 mape. Sve ucrtano crnom bojom je točno onako kako bi trebalo biti, a ostalim bojama označene su špekulacije nastale na temelju lokacija iz stvarnog života i logičnim poveznicama između poznatih detalja.

Ako mislite da zvuči i izgleda neozbiljno, pogledajte što je ista ekipa napravila s GTA V trailerima. Gotovo skroz točnu mapu čitavog otoka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano