Vijesti

Mass Effect Legendary Edition će biti (blago) cenzuriran jer smo previše gledali Mirandinu pozadinu

Yennefer (The Witcher serijal), Miranda i Chloe (Uncharted) su moje osobne heroine svijeta igara. Razloge ne smijem napisati jer će netko od SJW zatvoriti FFA portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini nam se da je opće stanje u društvu nagnalo i BioWare da ublaži neke scene u Mass Effect igrama. Nije još u potpunosti jasno hoće li ljubavne scene biti cenzurirane (mislimo da neće), no developeri su cenzurirali odnosno promijenili kadrove koji su se previše fokusirali na određene atribute pojedinih likova.

Na što točno mislimo? Na ovakve scene u kojima je fokus “na krivim perspektivama.”

Developeri su potvrdili da su cenzurirali ovakve kadrove jer su oni pretpostavljamo u današnje vrijeme društveno neprihvatljivi. S druge strane pak imate jednu društvenu mrežu koja se zove Instagram i koja je izlog razvrata, ali to je valjda OK i društveno prihvatljivo.

Usprkos cenzuri, developeri su obećali da neće mijenjati izgled likova jer žele zadržati onaj originalni štih koji je trilogija imala. Mass Effect Legendary kolekciju igramo od 15.5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano