Vijesti

Mass Effect u veljači dolazi u Destiny 2

Nakon što je surađivao s nekim PlayStation IP-evima te s CD Projektom na Witcheru, Bungie nastavlja kolaboracije s vanjskim razvojnim studijima, a iduća je nekako logična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući na redu je Biowareov Mass Effect s novim armor setovima baziranima na Commanderu Shepardu, Garrus Vakarianu i Liari. Setovi će se plaćati Silverom, odnosno pravim novcem, dok će prigodni Ghost Shell, brod i Sparrow skinovi biti besplatni.

Sav Mass Effect sadržaj u Destiny 2 će od 13. 2. biti dijelom Alliance Requsition paketa. Suradnje poput ove tu su da popune vrijeme dok se čeka odgođena The Final Shape ekspanzija. Dugo očekivani produžetak Destinyja 2 će početkom lipnja završiti priču započetu s Light and Darkness sagom.

Istovremeno po pitanju nove Mass Effect igre nema ništa novoga. Novi Mass Effect nalazi se u fazi predprodukcije. Prednost u Biowareu ima novi Dragon Age kojeg bismo trebali zaigrati ove godine, a Mass Effect bit će u razvoju još najmanje nekoliko godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano