VijestiZanimljivosti

Master Chief je u TV seriji izgubio nevinost, fanovi bijesne

Halo TV serija nedavno je krenula s prvom sezonom i, lijepo je za znati, nije totalno smeće. Prvi dojmovi opisuju solidnu TV seriju, međutim, iz epizode u epizodu ona gubi doticaj s igrama, a u sedmoj epizodi je i totalno odmaknula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše je odmaknula u karakterizaciji Master Chiefa kakvog smo poznavali posljednjih 20-ak godina, a sve je kulminiralo kada je u seriji probio svoj aseksualni karakter. U igrama Chief nikada prema nikome nije pokazivao takvu vrstu interesa.

U igrama Chief nije pokazivao ni lice. A ni guzicu. Ali serija je, izgleda, stvorena “za prve putove”. Prema uspostavljenom loreu Spartanci općenito nemaju seksualne nagone. Oni su potisnuti s čipovima i godinama brutalnih treninga. A sada je odjednom u seriji, bez neke posebne pripreme terena, Master Cheif stupa u seksualni odnos.

John-117. Djevac i razni zločinac

I to s Makee, špijunkom i ratnom zarobljenicom (što ujedno i njega čini ratnim zločincem, što je još šokantnija činjenica za njegov karakter). U ćeliji. Sve dok Cortana gleda. Oni koji gledaju seriju vjerojatno su svjedočili Master Chiefovom gubitku nevinosti.

Fanovi su bijesni i ne prihvaćaju da je to Master Chief. Uostalom, on je u igrama takav kakav i jest najviše zbog tog hladnog karaktera. Tko je u Microsoftu dopustio ovakav plot? Osim tisućama postova na društvenim mrežama, fanovi su nezadovoljstvo pokazali i ocjenom epizode na IMDB-u od samo 3,8 što drastično odstupa od prosječne sedmice.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano