Vijesti

Mate Rimac se pohvalio: Nevera je stigla u GTA Online

Nije prvi put da se jedan hrvatski automobil pronašao u GTA Online. Prethodno je debitirao Concept_One, Rimčev prvi automobil koji je tu čast dobio 2017. Sada je s next-gen nadogradnjom u Online stigao i novi najbrži automobil na svijetu serijske proizvodnje. Kao nijedan drugi automobil u GTA, tako ni Nevera nije licencirana, ali sasvim je jasno prema kome je modelirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Concept_One se u GTA Online zove Coil Cyclone, a Nevera je, ne biste vjerovali – Coil Cyclone II. CCII dostupan je samo u Expanded & Enhanced ediciji GTA Onlinea i nevjerojatno je brz. Maksimalna brzina iznosi 192 km/h, a s modifikacijama u Hao’s Special Worksu dostiže čak 227 km/h, što je dovoljno da se kučica koja mjeri ubrzanje produži u drugi red.

Coil Cyclone II je ujedno i najbrži automobil u igri, ali i jedan od najneupravljivijih u maksimalnim brzinama. Toliko je brz. Inače, GTA Online je besplatan za sve igrače na PlayStationu 5 sve to 15. 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano