Vijesti

Metal Gear Solid 1 i 2 se vraćaju na PC?

Metal Gear jedna je od najvećih i najpopularijih franšiza svih vremena. Velik broj igača volio bi se vratiti starijim nastavcima s kojima je sve započelo. Moderna računala nažalost nisu u mogućnosti pokretati starije naslove Kojiminog kultnog serijala, zbog toga što se igre ne nalaze na niti jednoj distribucijskoj platformi. Posljednje glasine govore kako bi se takva situacija mogla uskoro promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je prije par godina anonimni dobri gospodin izbacio patch s kojim je moguće pokretati spomenute naslove (ako ih posjedujete otprije), već godinama ne postoji službena verzija MGS-a 1 i 2 za PC. Kao i prilikom svake glasine, ovu također uzmite s dozom skepticizma.

Korisnik ResetEra foruma pod nazivom Potterson, tvrdi kako nam uskoro stižu Metal Gear Solid i Metal Gear Solid 2 na PC. Inače bi ovakva tvrdnja prošla nezapaženo, ali radi se o korisniku čije su se prijašnje glasine pokazale točnima i ima oznaku verified koju su mu dali modovi popularnog foruma.

Nije poznato hoće li igre doći u kompletu ili pojedinačno, niti radi li se o običnim portovima ili malo uljepšanim reizdanjima. Očekujemo skorašnju službenu najavu, ako se glasina pokaže točnom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano