Vijesti

Microsoft i Bethesda potvrdili veliku konferenciju prepunu novih najava i igara

Microsoft će ove godine definitivno izvući “veliko oružje.” Usudili bi se čak reći da bi ove godine, Microsoftova konferencija mogla biti i najbolja. Razloga ima nekoliko, a najveći su Halo: Infinite i Bethesda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Microsoft nikada nije više imao first party studija koji rade na igrama, a dio tih igara vidjet ćemo 13. 6. od 19 sati po našem vremenu. Konferencija će trajati oko 90 minuta. Kompletan fokus bit će na igrama i gameplayu već od ranije najavljenih igara, no očekuje nas i otkrivanje nekoliko svjetskih ekskluziva.

Najveći fokus javnosti bit će na ponovnom predstavljanju Halo: Infinitea za kojeg se nadamo da će izgledati kao next-gen igra. Halo: Infinite jednostavno ne smije podbaciti budući da je to igra od koje se očekuje da će prodavati Xbox Series X konzolu. Druga igra o kojoj ništa ne znamo, a o njoj se stalno piše je novi Bethesdin svemirski RPG-e – Starfield. Konačno očekujemo vidjeti gameplay i datum izlaska. Sigurno je da to neće biti jedina igra koju će Bethesda pokazati i najaviti.

Sigurni smo da će biti najavljena i nova Forza (Horizon), a svi jedva čekamo vidjeti Fable IV. Microsoft ove godina ima što pokazati i zaista očekujemo jako puno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano