Vijesti

Microsoft ima velika očekivanja od Scalebounda

Čak i izvan Platinumove grupe obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao naslov razvijan od strane poštovanog japanskog studija, Platinum Games, mnogi bi mogli vidjeti odstupanje od uobičajenih stereotipnih AAA igara koje se nalaze na Xboxu One, međutim glavni čovjek Microsoftovog marketinga, Aaron Greenberg, izjavio je danas da ima velika očekivanja kad je u pitanju Scalebound.

“To je još jedan poklon za nas. Ako se sjetite samo što je Kamiya-san kreirao tokom ovih godina i njegovu bogatu historiju kvalitetnih igara, ne možemo da nemamo velika očekivanja. Mi Scalebound gledamo kao na akcijski RPG, naslov koji bi mogao privući hardcore publiku Platinumovi igara i casual fanove koji nisu nikad igrali njihove igre. Smatram da smo prikazali poprilično solidan demo na Gamescomeu i približili ljudima viziju koju imamo za ovaj naslov. Planiramo da surađujemo zajedno u dostavljanju što boljeg proizvoda na tržište.”

scalebound 2

Definitivno imamo velika očekivanja od Hidekija Kamyie kad su u pitanju igre. Kreator legendarnih naslova kao što su Resident Evil 2, Devil May Cry, Bayonetta, Viewtiful Joe i The Wonderfull 101 još nije razočarao, zato nemamo ni malo sumnji kad je u pitanju Scalebound.

Povezano