Vijesti

Microsoft je uvjeren da Nintendo Switch može pokrenuti Warzone i Call of Duty

Kada je Microsoft ranije prošlog mjeseca s Nintendom potpisao sporazum o isporuci Call of Duty naslova na njegovu platformu, ako mu se dopusti akvizicija Activisiona, nitko zapravo nije vjerovao kako će do toga doći već na Nintendo Switchu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Switch nije osobito snažna konzola, smatralo se da bi tek neka potencijalno nova Nintendova konzola bila sposobna nativno izvoditi Call of Dutyje, ali Microsoft je ozbiljan. “Activisionovi razvojni timovi imaju dugu povijest optimiziranja performansi igara”, navodi Microsoft.

Microsoft smatra da bi se Call of Duty na Nintendu dogodio u razumnom periodu. “Oboje smo uvjereni da Warzone i klasični Call of Duty naslovi mogu biti optimizirani koristeći standardne tehnike koje su već koristili Apex Legends, DOOM Eternal, Fortnite i Crysis 3.”

ffa anketa

Smatrate li da je Nintendo Switch sposoban izvoditi Warzone i Call of Duty naslove?

  • Ne 56%
  • Da 44%
Hvala ti 🎉

Treba napomenuti da se nijedan od nabrojanih naslova ne izvodi naročito dobro na Switchu. Ali se izvodi, u minimalnim detaljima i jedva dopustivom FPS-u, a Warzone bi tu omalenu konzolu stavio na test kao nijedna druga igra dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano