Vijesti

Microsoft je zainteresiran za preuzimanje Warner Bros Interactive Entertainmenta

Već neko vrijeme kruže glasine kako Warner Brosova matična tvrtka AT&T planira prodati njihov ogranak zadužen za razvoj videoigara. Zbog nedavne kupnje WarnerMedie i DirectTVa, stvorio se minus od čak 154 milijardi dolara i prodaja Warner Bros Interactive Entertainmenta nešto je o čemu ozbiljno razmišljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stranica The Information javlja kako je Microsoft u ozbiljnim razgovorima za otkupljivanje prava na igraću diviziju koja stoji iza renomiranih razvojnih studija kao što su Rocksteady (Arkham serijal), Traveller’s Tales (LEGO igre), Avalanche Software (studio zadužen za Harry Potter RPG), Monolight (Middle-earth igre) te mnogih drugih.

Ukoliko Microsoft zaista i uspije u tom naumu, Xbox Game Studio dobit će vrlo jakog saveznika u nadolazećem ratu konzola. Ono što stoji na njihovom putu su neodlučnost AT&T-a koji još uvijek nisu sigurni žele li prodati taj ogranak Warner Brosa. Odluče li se na prodaju, Xbox Series X dobio bi prava na veći broj ekskluziva među kojima se svakako ističe nadolazeća Rocksteady igra čiji bi naslov trebali saznati 8. kolovoza na DC Fandome eventu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Izvor
The Information

Povezano