Vijesti

Microsoft se predomislio: “Pogriješili smo”

Microsoft je jučer podsjetio na staroga sebe. Na Microsoft koji je želio naplaćivati prodaju i posuđivanje rabljenih diskova, na Microsoft koji je želio uvesti DRM na konzole, na Microsoft koji je u biti naučio gamere da moraju plaćati za igranje online…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon čitave jedne generacije odličnih poteza i uvođenja fantastičnog gamepassa, Microsoft je jučer totalno neočekivano odlučio udvostručiti cijenu Xbox Live Gold pretplate. S 60 na čak 120 dolara godišnje.

Međutim, nije im prošlo. Jako brzo ih je popljuvao čitavi internet. Samo nekoliko sati kasnije iz Microsofta javljaju totalni zaokret. Cijene će ostati iste. A od sad će svi igrači uživati u jednoj pogodnosti Live Golda.

Ne, online igranje ipak neće postati besplatno za sve, ali će od sad svi igrači moći igrati free-to-play igre bez posjedovanja Live Gold pretplate. Baš kao što je to slučaj na PlayStation konzolama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano