Vijesti

Minecraft pećine i planine dobit će puno više ljubavi u Caves & Cliffs updateu

Caves & Cliffs nadogradnja za Minecraft je još jedan dokaz kako igrači mogu napraviti sve što žele kada pritisnu developere konstantnim spamom. Naime, sve što donosi novi update tražili smo godinama. I bili smo glasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će konačno više ljubavi dobiti podzemlje – špilje i pećine, ali i planine. Sve to će se sada generirati u razovnrsnijim i prirodnijim oblicima. Špilje će biti dublje, neke će zarasti u mahovinu, sige će visjeti sa stropa, branit će ih novi mob – The Warden, a stiže i novi materijal. BAKAR!

Tko je ikad ikoga u pravom životu vidio da ima bakreni krov? Doduše, u Minecraftu smo ih radili i od vune, dijamanata…

Bakar će u Minecraft donijeti neke srednjevjekovne vibre, a zgodan element je da će svi itemi craftani od bakra s vremenom pozeleniti. Hoće li s Caves & Cliffsom doći i WD-80 to još ne znamo.

Nove planine su masivne.

Koliko vidimo iz trailera, planine će na svojim visokim vrhovima biti pod snijegom, a jedino bolje od bakra u špiljama su PLANINSKE KOZE! I to rogate planinske koze.

Sve ovo o čemu smo pisali i što možete pogledati u traileru ispod dolazi tek negdje u 2021. godini. Dakle, iduće godine vraćamo se u igru koja je obilježila prošlu dekadu kao nijedna druga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano